Over Atys

Bedrijfsprofiel

Algemeen

Atys Informatisering B.V. is een klein, dynamisch bedrijf. Op 1 januari 1993 startte Atys haar ICT activiteiten, toen nog onder de naam BK Automatisering. Per 1 januari 1999 is de naam gewijzigd in Atys Informatisering B.V.. Atys staat voor AT Your Service. Hiermee wordt onze visie goed weergegeven: het klantbelang staat bij ons altijd voorop. In tegenstelling tot de grotere spelers op de markt onderscheiden wij ons door een no nonsense mentaliteit en pragmatische instelling. Samen met de klant worden de schouders onder projecten gezet. Tot dusver, zonder uitzondering, met bevredigend resultaat. Dit resulteert in jarenlange relaties met klanten.

Branches en klanten

Atys is werkzaam in verschillende bedrijfstakken. Levensverzekeringen en distributie vormen daarbij de hoofdmoot. Tot de vaste klanten behoren o.a.: Monuta Verzekeringen N.V., Autobar Group en Yamaha.

Inzetbaarheid

Atys levert allround ICT professionals. Gedreven, geschoolde, ervaren mensen geschikt voor alle mogelijke disciplines, zoals: informatie-architect, projectleider, informatie-analist, systeemontwerper en ontwikkelaar. Multi-inzetbaar en wars van commerciële prietpraat. Wij verplaatsen ons in de schoenen van de klant. Denken mee in plaats van voor de klant. Houden altijd de langere termijn voor ogen en zijn tegelijkertijd in staat pragmatische keuzes te maken.

Specialisatie

Ons specialisme bevindt zich van oudsher op de AS/400, tegenwoordig IBM iSeries. Met de komst van Client/server architecturen is de AS/400 meer en meer als zeer betrouwbare database server ingezet. Conform deze ontwikkeling beschikken wij inmiddels over diepgaande expertise van de onwikkelsystemen ASNA Visual RPG en Allfusion Plex.

Actuariële rekenmodule

Voortkomende uit onze inzet bij levenverzekeraars, heeft Atys een standaard actuariële rekenmodule ontwikkeld. Deze is bij enkele grote maatschappijen ingezet en heeft zijn waarde reeds meer dan bewezen. Voor nadere info: Actuatys