Werken bij Atys

Solliciteren

Net afgestudeerd of al ervaring?

Net afgestudeerd, enkele jaren ervaring óf door de wol geverfde senior professional? Bij Atys Informatisering krijg je de ruimte om je talent, vakkennis en ambitie te benutten en verder te ontwikkelen. Wij zoeken gemotiveerde mensen die het beste uit zichzelf willen halen. Wij willen de 1e keus zijn van onze klanten. Ligt jouw ambitie in die lijn, lees dan verder! Wij zijn op zoek naar jou!

Wij zoeken

Binnen de ICT zien we meer en meer keurig omlijnde functieprofielen ontstaan. De werkzaamheden worden steeds verder ingeperkt. Steeds minder ICT-ers zijn hierdoor in staat het hele ontwikkeltraject te overzien en te doorgronden. Wij zoeken ICT professionals die het hele traject van informatie-analyse tot en met realisatie kunnen overzien. Die voorbij de grenzen van de hedendaagse functieprofielen kunnen stappen. Die communicatief vaardig zijn en businesswensen weten te vertalen naar ICT requirements. Bruggenbouwers binnen de ICT tussen de verschillende disciplines en tussen de ICT en de business.

Profiel

Om voor deze functie in aanmerking te komen moet je beschikken over een HBO werk- en denkniveau. Je hebt bij voorkeur kennis van de IBM iSeries (AS/400) en beheerst ontwerpmethoden en -technieken. Ervaring met 4GL-talen, zoals Allfusion::Plex, is een pre. Je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid maar door je collegialiteit kun je ook uitstekend in teamverband werken. Het is een baan met vele mogelijkheden die ruimschoots kansen voor de toekomst biedt. Voor het benutten van deze kansen is het van belang dat je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt en reizen geen bezwaar voor je is.

Wij bieden

Het spreekt voor zich dat een interessante functie als deze op waarde wordt beloond. Behalve een uitstekend salaris kun je rekenen op een dertiende maand en spaarmogelijkheden als spaarloon en levensloopregeling. Daarnaast kennen we een netto onkostenvergoeding en natuurlijk bieden wij een representatieve auto van de zaak.

Nieuwkomers in de ICT

Indien je nog geen of weinig ervaring hebt in de ICT, maar je hebt een opleiding genoten op HBO-niveau (HIO, HEAO-BI of gelijkwaardig), kunnen wij mogelijk iets voor jou betekenen. Wij leiden je graag op tot all-round ICT specialist.

Reageren?

Indien je denkt in deze functie de ideale uitdaging te zien, neem dan contact met ons op!